Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш обмисля два варианта за ариегарда

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш обмисля два варианта за ариегарда
Коментари Харесай

Дилема пред Томаш за гостуването на Черно море

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш обмисля два разновидността за ариегарда за " черно-белите " при гостуването на Черно море, което е в неделя, 28 април, от 20:15 часа. Причината за това е, че осъден за идващите два мача е централният бранител Хорхе Сегура.

През пролетта Томаш смени схемата на игра и залагаше на трима бранители в отбрана. Сегура играеше в центъра, а от двете му страни най-често бяха Ефе Али и Тодор Павлов, като на пейката оставаше Мартин Паскалев. Отсъствието на колумбиеца обаче може да накара Томаш още веднъж да заложи на скица с четирима в защита, като Паскалев бъде в стартовата единайсеторка дружно с другия младеж на клуба Павлов.

Освен гостуването във Варна Сегура няма да вземе присъединяване и в срещата с Крумовград, която ще бъде в уикенда на 11 май (б.а. - СТК занапред ще назначи дата и час за мача). В лазарета на черно-белите продължава да бъде бразилският халф Евандро. Той също ще пропусне тези дуели.

В момента Локомотив заема четвърто място във краткотрайното класиране и ще се стреми да го задържи в плейофите, с цел да има късмет да играе на бараж за Лигата на конференциите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР